+36 30 359 0813
info@anyapontneked.hu

Interjú kisokos – Állásinterjúra felkészítő workshop

Tippek, trükkök, módszerek pont Neked

Végre behívtak állásinterjúra és szükséged volna segítségre a felkészüléshez?
Anyukaként megkopott a rutinod az interjúzásban, amit jó volna felfrissíteni?
Kíváncsi vagy arra, mire figyelnek a HR-esek egy-egy interjú során?

Fejvadászatban és vállalati kiválasztásban sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberünk megmutatja, milyen egy állásinterjú HR-es szemmel. A workshop során elmondjuk, mire érdemes figyelned, és hogyan növelheted az esélyét annak, hogy Téged válasszanak a pályázók közül.
Célunk, hogy teret adjunk a kérdéseidnek, hogy a workshop végére minden lényeges információval rendelkezhess, ami ahhoz szükséges, hogy a jövőben felkészült pályázóként vehess részt egy-egy állásinterjún.
Gyere el, és tudd meg, mi kell ahhoz, hogy Téged válasszanak a jelentkezők közül!
Fontos, hogy kis csoportban, interaktivitásra épülő feladatokkal dolgozunk. A workshop végén – egyéni tanácsadás keretében – akár ki is próbálhatod magad egy-egy próbainterjús helyzetben.

Gyakorlati tippeket és ötletek adunk, hogy hogyan viselkedj az interjún, miről beszélj és hogyan győzd meg alkalmasságodról a Veled szemben ülő kiválasztással foglalkozó szakembert.

Mennyibe kerül?

A workshop díja: 5000 Ft/fő
Egyéni konzultáció/próbainterjú a workshop után: 6000 Ft/fő/30 perc
Workshop és próbainterjú részvétel egyben: 10 000 Ft/fő

Hol tartjuk?

Mikor lesz a következő alkalom?

Előzetes regisztráció szükséges, mivel a résztvevők létszáma korlátozott. Regisztrálni az info@anyapontneked email címen lehet. A workshopot követő próbainterjú pontos kezdési időpontját a jelentkezés során egyeztetjük.