+36 30 359 0813
info@anyapontneked.hu

Meetup

Tippek, trükkök, módszerek pont Neked

Amikor épp megkívánnánk egymást, biztosan ott terem valamelyik gyerek és bemászik közénk az ágyba! Hát már sosem lesz olyan a szex, mint régen?!


“Ha megszűnt a munkaköröm, amíg itthon voltam a gyerkőccel és az új pozíciót nem akarom elvállalni a cégemnél, jár a végkielégítés?”


“Azt hiszem, elrontottam a gyereket, mert egyedül nem hajlandó játszani. Addig üvölt, míg kézbe nem veszem és megőrülök, hogy semmit nem tudok csinálni mellette! Valakinek van ötlete, mit csináljak?Számos kérdés foglalkoztat bennünket anyaként, melyekre jobb híján fórumokon keressük a választ. Az AnyaPontNeked szakemberei szeretnék megteremteni a teret olyan beszélgetések kibontakozásához, ahol a téma egy szakértőjével járjuk körül a bennünket foglalkoztató kérdéskört, majd pedig átadjuk a kérdezés lehetőséget Neked. 

Milyen témákat dolgozunk fel?

  • párkapcsolat és szexualitás
  • munkajogi kérdések és karriertervezés
  • gyermeknevelési problémák
  • életmódváltás, egészséges életmód

Mennyi ideig tart egy-egy Meetup?

A szakértő meghívásával történő interaktív beszélgetéseink időtartama kb. 90 perc. 

Mennyibe kerül a részvétel?

4.000 Ft/alkalom

Hogyan tudsz jelentkezni?

Programjainkra jelentkezni az AnyaPontNeked Facebook oldalán üzenetben, email-ben vagy telefonon tudsz. Fontos tudnod, hogy a jelentkezésed visszaigazolását követően át kell utalnod a programon való részvétel díját. A jelentkezés csak ezt követően válik véglegessé.

Mit érdemes még tudnod?

Beszélgetéseink interaktívak, így okos telefonodat mindenképp érdemes magaddal hoznod. Kérdéseidet akár személyesen, akár online is felteheted a helyszínen, így szakértőnk biztosan meg tudja majd válaszolni azt.

A részletekért kérjük, figyeld Facebook oldalunkon az aktuális eseményeket, vagy keress bennünket email-ben vagy telefonon.