+36 30 359 0813
info@anyapontneked.hu

Rólunk

Tippek, trükkök, módszerek pont Neked

Ki ne találkozott volna már nevelési problémával, megoldhatatlannak tűnő konfliktushelyzettel, “utolsó csepp a pohárban” érzéssel?

Szakembereink pszichológusok, pedagógusok, életvezetési tanácsadók, akik nem csupán a munkájuk révén ismerik a gyermekneveléssel-, gondozással járó kihívásokat, hanem olykor a saját életükben is megtapasztalják azokat anyaként.

NEKED MIBEN SEGÍTHETÜNK?  

ee_2.jpg

A nevem Rácz-Brugoviczky Enikő. Az AnyaPontNeked ötletgazdája és alapítója vagyok –szakpszichológus, tréner, és karrier coach

2007-ben szereztem meg diplomámat a Debreceni Egyetemen pszichológia és tanár szakán. Kiválasztási területen dolgozom: tanácsadói és vállalati oldalon egyaránt megfordultam az elmúlt években. Több száz interjú, és számos karrierút felépítése van a hátam mögött. 

Mivel számomra a család mellett a hivatás is fontos része az életemnek,folyamatosan képeztem magam, így ma nem csupán egy gyönyörű kislány büszke édesanyja lehetek, hanem munka-, és szervezetpszichológus, tréner, valamint karrier coach. 

Az AnyaPontNeked létrehozása régi vágyam volt. Hiszem, hogy anyaként szükségünk van egy olyan közösségre, ahol segíthetjük egymást és fejleszthetjük önmagunkat.

Vépy Viktória vagyok, az AnyaPontNeked alapítója és munkatársa

vv.jpg

2007-ben végeztem pszichológusként és pszichológia szakos tanárként. 2011 óta oktatok és dolgozom trénerként. Éveken keresztül foglalkoztam gyermekekkel, valamint az őket gondozó és nevelő szakemberek képzésével, fejlesztésével.
2018 óta tartok egyéni fejlesztő foglalkozásokat gyermekek számára.

Fontosnak érzem, hogy az AnyaPontNeked programjai lehetőséget teremtsenek a mindennapi gondozói, és nevelői feladatok ellátásának megkönnyítésére.